Elise Zoetmulder is BNI-bestuurslid

Wist je dan Elise Zoetmulder bestuurslid is van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (BNI)? Namens het bestuur wordt het volgende statement geplaatst:

‘Na onze recente ALV is dit het huidige bestuur van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten. Vol enthousiasme en energie zetten wij ons verder in voor groei, ontwikkeling en belangenbehartiging. Initiatieven die de toegevoegde waarde en impact van interieurarchitectuur op de leefomgeving  benadrukken en het belang ervan onderstrepen staan hoog op onze agenda.

Ook komend verenigingsjaar zullen wij actief invulling geven aan verenigingsactiviteiten, informatievoorziening, inspiratie, netwerk- en samenwerkingsmogelijkheden. Word ook lid, dan kunnen we onze betekenis voor het vak steeds groter maken. Persoonlijke verbinding vinden we belangrijk, je bent altijd welkom om contact op te nemen en vragen te stellen. Om de beroepsgemeenschap te versterken zal het bestuur dit jaar worden uitgebreid met nog 2 aspirant bestuursleden.’

Van links naar rechts nieuw bestuurslid Interieurarchitect Saskia Beekmans met het huidige bestuur: Interieurarchitect Elise Zoetmulder, duo-voorzitter architect en interieurarchitect Taco Hylkema, community manager BNI Evaline Kruyssen, duo-voorzitter interieurarchitect Jaap Molenaar en interieurarchitect Rene Kuin.