Bureau

Wij zijn ZOETMULDER. Een ontwerpbureau voor architectuur, interieur, stedenbouw en productontwerp. Deze disciplines verbinden wij door aandachtig om te gaan met de thema’s: schaal, sfeer en duurzame materialisatie.


Zoetmulder verbindt schaalgebieden

Van complexe binnenstedelijke inpassingen en masterplans, tot verhalende architectuur, meeslepende interieurs en specifieke product- en meubelontwerpen. Wij ontwerpen van de grootste schaal tot het kleinste detail.

Zoetmulder creëert sfeer

De gebouwde omgeving wordt ontworpen vanuit vierkante meters maar beleefd vanuit sfeer. Wij vertalen vierkante meters naar een sfeer passend bij de droom van de opdrachtgever, de wensen van de gebruikers en de specifieke kenmerken van de plek.

Zoetmulder bepleit duurzame materialisatie

Duurzaamheid is het slim omgaan met de beschikbare grondstoffen. Wij gebruiken duurzame materialen in al onze ontwerpen. Door onze brede materiaalkennis verbinden wij duurzaamheid met schaal en sfeer.

Zoetmulder doet onderzoek

Onze ontwerpfilosofie komt voort uit continu onderzoek naar schaal, sfeer en duurzame materialiteit. Dit onderzoek geeft vorm aan nieuwe ontwerpmethodes die kracht geven aan onze projecten.

Zoetmulder ontwerpt architectuur, interieur, stedenbouw en producten verbonden door schaal, sfeer en materialisatie.

Wij werken samen met een team van specialisten. Bekijk ons team

Contact opnemen